Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het programma van Fotogroep Haarlem (zie Programma) heeft een aantal vast terugkerende onderdelen en een levendige agenda met wisselende activiteiten.

 

Club programma onderdelen

Kern van het programma zijn een aantal vaste onderdelen waarin het bespreken van het eigen werk of dat van anderen centraal staat.

Club overige activiteiten

Jaarlijks worden er verschillende korte uitjes naar mooie locaties of interessante tentoonstellingen georganiseerd. Ook staan af en toe langere excursies op het programma. Minstens zo belangrijk zijn spontane acties die op initiatief van enthousiaste leden worden ondernomen.

Club sociaal

Diverse organisaties weten ons te vinden en vragen ons of onze leden foto’s bij hun evenementen willen maken. Ook interesse? Neem contact op.

Afdeling

Fotogroep Haarlem maakt deel uit van de afdeling Kennemerland van de Fotobond. De afdeling Kennemerland organiseert een afdelingscompetitie in een aantal rondes, jurybesprekingen en presentaties. Deze zijn in het programma terug te vinden.

Fotobond

Fotogroep Haarlem is als fotoclub aangesloten bij de Fotobond. Als je lid bent van de fotoclub ben je automatisch ook lid van de Fotobond. Daarmee heb je toegang tot cursussen en andere voordelen van de Fotobond, je ontvangt het kwartaalbulletin ‘Fotobond in Beeld’. En je kunt deelnemen aan alle wedstrijden.

Internationaal

Via de Fotobond is de Fotogroep Haarlem ook aangesloten bij FIAP, een internationale organisatie. Zij organiseert exposities, wedstrijden en kent individuele onderscheidingen toe.