Skip to main content
XS SM MD LG XL

Themagroepen zijn actieve werkgroepen die door de leden zelf georganiseerd worden. Ze ontstaan uit een behoefte om je als fotograaf verder te ontwikkelen op een bepaald genre/thema.

Themagroepen zijn actieve werkgroepen die buiten het reguliere tweewekelijkse clubprogramma vallen en door de leden zelf georganiseerd en onderhouden worden. Ze ontstaan uit een behoefte om je als fotograaf verder te ontwikkelen op een bepaald genre/thema. Op dit moment zijn de volgende themagroepen actief:

  • Abstract –coördinatie Jos de Mulder
  • Architectuur – coördinatie Elly Fijlstra
  • Creatief – coördinatie Inger Loopstra
  • Output management team – coördinatie Gerphil Kerkhof. Gericht op zelf afdrukken, maar ook op het maken van contactsheets, boeken, collages, slideshows, e.d.
  • Portret – coördinatie Dimitri Röllich

Door het deelnemen aan een themagroep leer je van elkaars fotografische inzichten en technieken. De themagroepen bepalen zelf onderling welke activiteit ze gaan ontplooien. Dat kan zijn om samen op pad te gaan om te fotograferen (bv. architectuur), foto’s met elkaar te bespreken naar aanleiding van een opdracht (bv. creatief), groepsthema’s te bedenken, etc. Regelmatig worden binnen de themagroepen besprekingen gehouden waarbij de resultaten worden getoond en besproken. Elke themagroep presenteert eenmaal per jaar het in het jaar gemaakte werk tijdens een reguliere clubavond.

Je kunt eventueel deelnemen aan meerdere themagroepen. Om mee te kunnen doen ben je natuurlijk wel lid van Fotogroep Haarlem. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met de coördinator voor nadere informatie of om een keer mee te doen. En het is natuurlijk ook mogelijk om met een aantal leden een nieuwe themagroep te starten.

terug naar het activiteitenoverzicht

Themagroep Architectuur