Skip to main content
XS SM MD LG XL

Naast het formele programma komen regelmatig clubleden in wisselende samenstelling op project/ad hoc basis en persoonlijke interesse en affiniteit bij elkaar om de tanden eens te zetten in het bepaald aspect van fotografie.

Naast het formele programma komen regelmatig clubleden in wisselende samenstelling op project/ad hoc basis en persoonlijke interesse en affiniteit bij elkaar om de tanden eens te zetten in het bepaald aspect van fotografie. Van onderaf – waarbij individuele leden spontaan het initiatief nemen om een project, een cursus of een leertraject te starten. Soms voor twee keer, en soms gedurende vele maanden.

Een paar voorbeelden:

  • Aad nam het initiatief voor een Portretgroep, waarin zo’n tien leden zich gedurende een aantal maanden bekwamen in het maken van portreten in de geest van Stefan van Fleteren. Ter coaching deden zij een beroep op Fotogram docente Ariane James.
  • Bert J. heeft verschillende cursussen Lightroom aan de keukentafel gegeven die zeer werden gewaardeerd, door clubgenoten en leden van omliggende zusteclubs.
  • Gerphil heeft verschillende mini-cursussen fotobewerking met Nikon Capture NX2 gegeven. Daarnaast heeft hij ook een initiatieven genomen t.a.v. een groepje rond Nikon Creative Lighting System (CLS) en een korte ‘masterclass’ Infrarood Fotografie met praktijkdag op Elswout.
  • Peter M. heeft verschillende workshops Model- en Glamourfotografie gegeven.

En er volgt vast nog veel meer. Zelf inspiratie? Zoek wat gelijkgestemden en ga lekker aan de slag. En laat ergens aan het eind de club meegenieten van het resultaat, bijvoorbeeld door de claimen van De 10 minuten …!

terug naar het activiteitenoverzicht