Skip to main content
XS SM MD LG XL

In aanvulling op het programma bieden wij een handig to-do overzicht voor diegene die deadlines voor wedstrijden, plaat van de maand en andere activiteiten niet wil missen.

21 februari 2019

Inleveren voor de regiocompetitie discipline Sport / thema Ruimte: max. buitenmaat 40 x 50 cm; in passe-partout of opgeplakt op max. 2 mm.
Meenemen Plaat van de Maand.
Degenen die daarvoor gevraagd zijn: meenemen foto’s voor de Bondsfotowedstrijd.

6 maart 2019

Inleveren maximaal 3 telefoonfoto’s in Stack, uiterlijk 6/3. Bewerking alleen op de telefoon. Het is leuk als je zowel het origineel als de uiteindelijke versie laat zien (dan mag je dus 2 x 3 foto’s inleveren). Mocht je echt geen telefoonfoto’s hebben, dan 3 andere eigen favoriete foto’s.

7 maart 2019

Allerlaatste mogelijkheid (maar dan geen bespreking) om in te leveren voor de regiocompetitie discipline Sport / thema Ruimte: max. buitenmaat 40 x 50 cm; in passe-partout of opgeplakt op max. 2 mm.

16 maart 2019

Inleveren van foto’s, die op de clubavond van 21 maart worden besproken door iemand uit een andere kunstdiscipline. Max. 5 foto’s, in Stack, uiterlijk 16 maart.

25 maart 2019

Fotobond Kennemerland houdt vanavond een bespreekavond over thematisch werken, waar iederéén aan mee kan doen. Neem drie foto’s mee met als thema “Onderweg”, met een korte beschrijving / toelichting / titel (drie zinnen), en laat je werk door Matt de Groot bespreken. Aanvang 20 uur, in wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, Haarlem.

18 april 2019

Meenemen Plaat van de Maand voor de verkiezing op 18 april.

1 mei 2019

Uiterlijk 1 mei inleveren van 2 foto’s in Stack voor de bespreking tijdens de clubavond 2 mei (waarin je ze presenteert en uitlegt waarom en hoe je de foto’s hebt gemaakt).

16 mei 2019

Inleveren van 5 foto’s voor de “Serie van vijf”: max. A4-formaat, zo nodig verstevigd met max. 2 mm, in een niet-dichtgeplakte envelop. De foto’s moeten op het bord kunnen staan zonder eraf te vallen. Foto’s op de achterkant voorzien van je lidnummer, géén naam, en volgnummers 1-5.

25 mei 2019

De allerlaatste mogelijkheid om nog in te leveren voor de serie van vijf is op 25 mei bij … thuis.

To Do’s

Competities, Plaat van de Maand en andere programma-onderdelen vragen van de leden de nodige voorbereidingen als zij daaraan deel willen nemen. Deze pagina helpt om de ‘deadlines’ en inleverdata bij te houden.