Skip to main content
XS SM MD LG XL

In aanvulling op het programma bieden wij een handig to-do overzicht voor diegene die deadlines voor wedstrijden, plaat van de maand en andere activiteiten niet wil missen.

14 april 2021

Uiterlijk 14 april in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren.

14 april 2021

Uiterlijk 14 april inleveren van 2 foto’s in Stack voor de bespreking tijdens de komende clubavond, waarin je ze presenteert en uitlegt waarom en evt. hoe je de foto’s hebt gemaakt.

18 april 2021

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 april stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 is en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

19 mei 2021

Uiterlijk 19 mei in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren.

23 mei 2021

Van vrijdag 21 t/m zondag 23 mei stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

29 mei 2021

Inleveren voor de “Serie van Vijf”: max. 30 x 40 cm, zo nodig verstevigd met papier van max. 2 mm dikte, in niet-dichtgeplakte envelop. De foto moet op het bord kunnen staan zonder eraf te vallen. Foto’s op de achterkant voorzien van volgordenummer en lidnummer, géén naam.

16 juni 2021

Uiterlijk 16 juni in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren. Dit keer alleen een “gewone” foto: geen Photoshop, geen filters geen lagen, geen dubbele exposures. Alleen een basale (Lightroom-)bewerking als bijsnijden, verscherpen, kleurcorrectie e.d. is toegestaan.

20 juni 2021

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 juni stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

14 juli 2021

Uiterlijk 14 juli in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren.

18 juli 2021

Van vrijdag 16 t/m zondag 18 juli stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

11 augustus 2021

Uiterlijk 11 augustus in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren. Dit keer alleen een “gewone” foto: geen Photoshop, geen filters geen lagen, geen dubbele exposures. Alleen een basale (Lightroom-)bewerking als bijsnijden, verscherpen, kleurcorrectie e.d. is toegestaan.

15 augustus 2021

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 augutus stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

To Do’s

Competities, Plaat van de Maand en andere programma-onderdelen vragen van de leden de nodige voorbereidingen als zij daaraan deel willen nemen. Deze pagina helpt om de ‘deadlines’ en inleverdata bij te houden.