Skip to main content
XS SM MD LG XL

In aanvulling op het programma bieden wij een handig to-do overzicht voor diegene die deadlines voor wedstrijden, plaat van de maand en andere activiteiten niet wil missen.

9 februari 2022

Maak in de periode van 3-9 februari een of meer foto’s volgens de gegeven opdracht en zet in Stack.

16 februari 2022

Zet 2 foto’s in Stack voor de voorbespreking van de 4e ronde van regiocompetitie vrij of Humor. Zet je inzending voor de verkiezing PvdM digitaal in Stack.

17 februari 2022

Zet uiterlijk 17 februari in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand digitaal met aandachtspunt Perspectief.

20 februari 2022

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 februari stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

16 maart 2022

Zet uiterlijk 16 maart in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand digitaal met aandachtspunt Intentie van de fotograaf.

20 maart 2022

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 maart stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

23 maart 2022

Van 17 t/m 23 maart digitaal inleveren van je foto’s voor de 4e ronde regiocompetitie vrij of “Humor” via de website van de Fotobond afd. Kennemerland. Min. 2.000 pixels langste zijde, JPG-formaat, max. 10 MB groot. Vermeld je bondsnummer als 0904… dus met voorloop-0.
Plaats ook je definitieve inzending in Stack in de daarvoor bestemde map.

14 april 2022

Je foto voor de verkiezing van de PvdM fysiek met aandachtspunt Gebruik contrast meenemen naar de clubavond.

27 april 2022

Zet de foto in Stack die je in het kader van de opdracht “Het Ding” hebt gemaakt.

25 mei 2022

Zet uiterlijk 25 mei in Stack je inzending (anoniem, met een titel) voor de verkiezing Plaat van Maand digitaal met aandachtspunt Compositie.

27 mei 2022

Van vrijdag 27 t/m zondag 29 mei stemmen op de PvdM. Een mail naar Nanda sturen met daarin: welke foto je zelf hebt ingeleverd (evt. met toelichting), welke foto jouw winnaar is en waarom, welke foto je nummer 2 en waarom, en je positieve commentaar ter verbetering bij twee foto’s waar je niet op hebt gestemd. In verband met de verwerking de commentaren graag in een lopend stukje formuleren, dus niet puntsgewijs of elke zin op een nieuwe regel.

28 mei 2022

Lever zaterdag 28 mei je serie in voor de verkiezing Serie van 5 (details worden nog bekend gemaakt).

To Do’s

Competities, Plaat van de Maand en andere programma-onderdelen vragen van de leden de nodige voorbereidingen als zij daaraan deel willen nemen. Deze pagina helpt om de ‘deadlines’ en inleverdata bij te houden.