Skip to main content
XS SM MD LG XL

In aanvulling op het programma bieden wij een handig to-do overzicht voor diegene die deadlines voor wedstrijden, plaat van de maand en andere activiteiten niet wil missen.

3 februari 2021

Uiterlijk 3 februari in Stack telefoonfoto’s inleveren voor de bespreking tijdens de volgende clubavond.

17 februari 2021

Uiterlijk woensdag je foto in Stack inleveren (anoniem) voor de digitale verkiezing van de Plaat van de Maand februari. Op donderdag worden de inzendingen evt. besproken. Stemmen en commentaar leveren via de mail t/m zondag 21 februari.

3 maart 2021

Lever uiterlijk 3 maart in Stack de foto’s in die je van plan bent in te zenden in de 4e ronde van regiocompetitie en waar je commentaar op wilt tijdens de voorbespreking.

15 maart 2021

Van 15 t/m 22 maart digitaal inleveren van foto’s voor de 4e ronde regiocompetitie. Hoe dit precies gaat wordt nog door de afd. Kennemerland bekend gemaakt.

17 maart 2021

Uiterlijk 17 maart in Stack je inzending (anoniem) voor de verkiezing Plaat van Maand inleveren.

15 april 2021

Meenemen foto voor de verkiezing van de PvdM april (fysiek).

28 april 2021

Uiterlijk 28 april inleveren van 2 foto’s in Stack voor de bespreking tijdens de komende clubavond (waarin je ze presenteert en uitlegt waarom en hoe je de foto’s hebt gemaakt).

20 mei 2021

Meenemen foto voor de verkiezing PvdM mei (fysiek).

29 mei 2021

Inleveren voor de “Serie van Vijf”: max. 30 x 40 cm, zo nodig verstevigd met papier van max. 2 mm dikte, in niet-dichtgeplakte envelop. De foto moet op het bord kunnen staan zonder eraf te vallen. Foto’s op de achterkant voorzien van volgordenummer en lidnummer, géén naam.

To Do’s

Competities, Plaat van de Maand en andere programma-onderdelen vragen van de leden de nodige voorbereidingen als zij daaraan deel willen nemen. Deze pagina helpt om de ‘deadlines’ en inleverdata bij te houden.