Skip to main content
XS SM MD LG XL

In aanvulling op het programma bieden wij een handig to-do overzicht voor diegene die deadlines voor wedstrijden, plaat van de maand en andere activiteiten niet wil missen.

8 juni 2020

Je bijdrage Plaat van de Maand met titel maar verder anoniem inleveren in Stack, uiterlijk 8 juni. Van 9 tot uiterlijk 11 juni je stem uitbrengen, je commentaren inleveren en doorgeven welke titel van jou is via een mail naar Nanda. Zie voor details de mail hierover van 18 april.

6 juli 2020

Je bijdrage Plaat van de Maand met titel maar verder anoniem inleveren in Stack, uiterlijk 6 juli. Van 7 tot uiterlijk 9 juli je stem uitbrengen, je commentaren inleveren en doorgeven welke titel van jou is via een mail naar Nanda. Zie voor details de mail hierover van 18 april.

3 augustus 2020

Je bijdrage Plaat van de Maand met titel maar verder anoniem inleveren in Stack, uiterlijk 3 augustus. Van 4 tot uiterlijk 6 augustus je stem uitbrengen, je commentaren inleveren en doorgeven welke titel van jou is via een mail naar Nanda. Zie voor details de mail hierover van 18 april.

To Do’s

Competities, Plaat van de Maand en andere programma-onderdelen vragen van de leden de nodige voorbereidingen als zij daaraan deel willen nemen. Deze pagina helpt om de ‘deadlines’ en inleverdata bij te houden.