Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het laatste nieuws van Fotogroep Haarlem.

11 sep

We zijn begonnen

Het seizoen 23/24 is afgelopen donderdag 7 september van start gegaan met het bekijken van elkaars vakantiefoto’s. Foto’s van ver weg of van dichtbij en allemaal met een verhaal erbij, erg leuk.

Lees verder ...
08 jun

Nanda wint Serie van Vijf

De laatste avond van het seizoen is traditioneel de uitreiking van de Bert van Voordenbeker aan degene die de beste Serie van Vijf heeft ingeleverd. Dit keer ging de beker naar Nanda Geuzebroek, die een mooie serie had gemaakt rondom een ziekenhuisopname.

Lees verder ...
23 mrt

Twee winnaars

In plaats van een digitale Plaat van de Maand kozen we in maart weer een échte, in print. Een grote variëteit aan formaten, vormen en technieken, met mooie beelden, dus het was moeilijk kiezen.

Lees verder ...
18 feb

Haarlem Uit de Kunst

Amateurkunstenaars die in de Doelenzaal van Bibliotheek Centrum hun werken tonen, te zien op 18 en 19 februari. En hoe leuk is het dan dat er tussen de schilderijen, gedichten en tekeningen werk hangt van drie fotografen van onze club?

Lees verder ...
29 nov

Duo-toppers PvdM november

Het was weer zover: een verkiezing van de Plaat van de Maand waar twee winnaars uitrollen: Ronald van Wagtendonk met Avondland en Frans Heeman met Kwetsbaar. Op beide foto’s valt de donkerte op, misschien geen toeval in een maand waarin de dagen korter worden.

Lees verder ...
22 okt

Uitje in Dordrecht

Hollandse luchten, historische binnenstad, bootjes in het water: de ingrediënten voor een mooi foto-uitstapje waren volop aanwezig deze zaterdag. Dordrecht is gewoon een leuke, fotogenieke plek om met een groepje naartoe te gaan. En met de afsluitende borrel en eten werd het ook nog eens heel gezellig.

Lees verder ...
03 jun

Fotowedstrijd 95

In het kader van ons 95-jarig jubileum hebben we in mei een fotowedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van Haarlem en omgeving met het thema 95.

Lees verder ...
03 apr

Fotowedstrijd 95 voor alle Haarlemmers

Wij bestaan 95 jaar en vieren dat met een fotowedstrijd waar iedereen aan kan meedoen. De uitdaging is een foto in te zenden rond het thema 95. Dat kan een nummer zijn, een leeftijd, een aantal of wat er maar aan creatieve invalshoeken denkbaar is. Doe dit uiterlijk 9-5!

Lees verder ...
11 nov

FGH 95 jaar !

Vandaag op de kop af bestaat Fotogroep Haarlem 95 jaar! We zijn op 11 november 1926 begonnen als Haarlemsche Amateur-Fotografen Vereeniging H.A.F.V. en zijn nog steeds actief.

Lees verder ...