Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het laatste nieuws van Fotogroep Haarlem.

23 mrt

Twee winnaars

In plaats van een digitale Plaat van de Maand kozen we in maart weer een échte, in print. Een grote variëteit aan formaten, vormen en technieken, met mooie beelden, dus het was moeilijk kiezen.

Lees verder ...
18 feb

Haarlem Uit de Kunst

Amateurkunstenaars die in de Doelenzaal van Bibliotheek Centrum hun werken tonen, te zien op 18 en 19 februari. En hoe leuk is het dan dat er tussen de schilderijen, gedichten en tekeningen werk hangt van drie fotografen van onze club?

Lees verder ...
29 nov

Duo-toppers PvdM november

Het was weer zover: een verkiezing van de Plaat van de Maand waar twee winnaars uitrollen: Ronald van Wagtendonk met Avondland en Frans Heeman met Kwetsbaar. Op beide foto’s valt de donkerte op, misschien geen toeval in een maand waarin de dagen korter worden.

Lees verder ...
22 okt

Uitje in Dordrecht

Hollandse luchten, historische binnenstad, bootjes in het water: de ingrediënten voor een mooi foto-uitstapje waren volop aanwezig deze zaterdag. Dordrecht is gewoon een leuke, fotogenieke plek om met een groepje naartoe te gaan. En met de afsluitende borrel en eten werd het ook nog eens heel gezellig.

Lees verder ...
03 jun

Fotowedstrijd 95

In het kader van ons 95-jarig jubileum hebben we in mei een fotowedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van Haarlem en omgeving met het thema 95.

Lees verder ...
03 apr

Fotowedstrijd 95 voor alle Haarlemmers

Wij bestaan 95 jaar en vieren dat met een fotowedstrijd waar iedereen aan kan meedoen. De uitdaging is een foto in te zenden rond het thema 95. Dat kan een nummer zijn, een leeftijd, een aantal of wat er maar aan creatieve invalshoeken denkbaar is. Doe dit uiterlijk 9-5!

Lees verder ...
11 nov

FGH 95 jaar !

Vandaag op de kop af bestaat Fotogroep Haarlem 95 jaar! We zijn op 11 november 1926 begonnen als Haarlemsche Amateur-Fotografen Vereeniging H.A.F.V. en zijn nog steeds actief.

Lees verder ...
16 okt

Bezoek aan Coloron

Afgelopen zaterdag hebben 10 leden een presentatie/uitleg bijgewoond bij Coloron die was georganiseerd door de activiteiten commissie. Zij kregen daar een uitleg over het printen van foto’s op diverse materialen. Welke papiersoorten er zoal zijn en op welke ondergrond het gelijmd kan worden.

Lees verder ...