Skip to main content
XS SM MD LG XL

Het laatste nieuws van Fotogroep Haarlem.

03 jun

Fotowedstrijd 95

In het kader van ons 95-jarig jubileum hebben we in mei een fotowedstrijd georganiseerd voor alle inwoners van Haarlem en omgeving met het thema 95.

Lees verder ...
03 apr

Fotowedstrijd 95 voor alle Haarlemmers

Wij bestaan 95 jaar en vieren dat met een fotowedstrijd waar iedereen aan kan meedoen. De uitdaging is een foto in te zenden rond het thema 95. Dat kan een nummer zijn, een leeftijd, een aantal of wat er maar aan creatieve invalshoeken denkbaar is. Doe dit uiterlijk 9-5!

Lees verder ...
11 nov

FGH 95 jaar !

Vandaag op de kop af bestaat Fotogroep Haarlem 95 jaar! We zijn op 11 november 1926 begonnen als Haarlemsche Amateur-Fotografen Vereeniging H.A.F.V. en zijn nog steeds actief.

Lees verder ...
16 okt

Bezoek aan Coloron

Afgelopen zaterdag hebben 10 leden een presentatie/uitleg bijgewoond bij Coloron die was georganiseerd door de activiteiten commissie. Zij kregen daar een uitleg over het printen van foto’s op diverse materialen. Welke papiersoorten er zoal zijn en op welke ondergrond het gelijmd kan worden.

Lees verder ...
20 apr

Twee Platen van de Maand april

Het is dringen aan de top van de Plaat-van-de-Maand-verkiezingen! Net zoals in januari zijn er deze maand weer twee winnaars: Stekelbol van Cor Boers en Duo van Ronald van Wagtendonk.

Lees verder ...
12 apr

Carla van de Pieterman winnaar van de vierde ronde

Een fantastisch mooie score behaalde Carla met haar inzending voor de vierde ronde regiocompetitie: 25+26=51 punten! Met de foto’s die ook al de verkiezing van de Plaat van de Maand in januari en maart hadden gewonnen, wist zij concurrent Marcel van Balken van Fotokring Uithoorn vóór te blijven.

Lees verder ...