Skip to main content
XS SM MD LG XL

Deel jij onze passie voor fotografie en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten?

Lid worden van onze Fotogroep?

Deel jij onze passie voor fotografie en lijkt het je leuk om je bij ons aan te sluiten?

  • Heb je tijd en zin om je fotografische mogelijkheden te ontwikkelen?
  • Denk jij dat jouw enthousiasme en creativiteit een positieve bijdrage kunnen leveren aan de bloei van de club?

Dan nodigen we je graag uit om dat kenbaar te maken! Neem daarvoor contact op met Carla van de Pieterman (zie Contact) en stuur haar bijgaand formulier, samen met tien foto’s waar je het meest trots op bent.

En dan?

Wij zijn momenteel met zo’n 35 leden en vinden het belangrijk dat ons ledental en samenstelling dusdanig is dat we elkaar in een gezellige sfeer kunnen inspireren. Diversiteit, menselijke maat en je actieve deelname zijn daarin belangrijk. Dat willen we ook zorgvuldig doen zodat ook nieuwe leden zich snel thuis voelen.

Dus gun ons even de tijd om, aan de hand van jouw foto’s en wat je ons vertelt over jezelf, ook van onze kant enthousiast te worden.

Je eerste clubavond

Is je aanmelding positief ontvangen, dan word je uitgenodigd om een keer op een clubavond te komen kijken.

Bevalt het wederzijds dan ben je van harte welkom om je definitief aan te melden. Je krijgt dan een uitnodiging om je eerste contributie over te maken en maken wij de rest voor je in orde, zoals je aanmelding bij de Fotobond.

Ben je eenmaal lid, dan wordt natuurlijk verwacht dat je actief mee gaat doen tijdens clubavonden, met de activiteiten die daar plaatsvinden en met de competities. Je krijgt de tijd om je eigen plek te vinden tussen de andere leden en in ‘fotoclubland’.

Actief meedoen, en het gaandeweg opbouwen van ervaring en inzicht in de fotografie zijn belangrijk om je eigen stijl te vinden.

Begeleiding

Om je wegwijs te maken in het landschap van de vrijetijdsfotografie is Carla van de Pieterman voor nieuwe leden je aanspreekpunt voor alle vragen omtrent het reilen en zeilen in de club, het programma en natuurlijk je eigen welbevinden en ontwikkeling. Elk seizoen is er bovendien een introductie-avond voor nieuwe leden. Diverse leden met ervaring en expertise op divers fotografisch gebied kunnen je zo mogelijk ondersteunen bij je verdere ontwikkeling.

Neem de stap, druk af en meld je aan!