Skip to main content
XS SM MD LG XL

Vol trots presenteren wij de nieuwe website

Geplaatst op:

Door: Redactie

Hij is klaar! De nieuwe website. Vol trots gepresenteerd op de ALV van 2018. Grote dank aan Marco, het mag duidelijk zijn dat hij er behoorlijk wat uurtjes in heeft gestopt. Wat ons betreft is elke minuut daarvan goed besteed geweest. Grote dank ook aan Gerphil die jarenlang de vorige site inrichtte en runde. De nieuwe site bouwt voort op zijn fundament.

Nu is aan ons -het redactieteam- maar vooral ook aan ons allemaal om te zorgen dat we de website ook gaan gebruiken als hét platform voor het laten zien van ons werk, onszelf, nieuwtjes en informatie over onze clubactiviteiten.

De bedoeling is dat de website het belangrijkste digitale informatiekanaal wordt voor de leden van de club. We zullen de e-mails verder afbouwen en daarin steeds vaker verwijzen naar de berichtgeving op de website.

Van de leden wordt dan ook gevraagd om regelmatig de website te bezoeken en te checken op deadlines voor programma-activiteiten. De eerste paar maanden zullen we de clubavonden starten om gezamenlijk ook even naar de belangrijkste To-do-activiteiten op de site te kijken (via de beamer). Daarnaast is voor het levend en up-to-date houden van de website de bijdrage van de leden van belang. Zowel pro-actief (nieuws, inspiratie e.d.) als reactief wanneer er door de redactie gevraagd wordt om een bijdrage aan te leveren.

De redactie zal regisseren, aanjagen en ondersteunen. De redactie bestaat uit: Patty, Nanda, Jolanda, Elly en JP.