Skip to main content
XS SM MD LG XL

Carla van de Pieterman

Lid sinds 2015

In 2008 volgde ik een cursus “Leer je fototoestel kennen”. Sinds die tijd heeft de fotografie me in haar ban. Ik fotografeer voornamelijk omdat ik er blij van word. Dat er zoveel manieren zijn om een stukje van de werkelijkheid telkens op een andere wijze vast te leggen, blijft me inspireren en verwonderen. Er valt nog heel veel te ontdekken en te leren.
Ik maak zowel realistische (bv. landschap) als surrealistische foto’s (eigen dingen samenstellen, zowel voor de lens en/of met behulp van een fotobewerkingsprogramma). Ik heb geen specifieke voorkeur wat ik fotografeer, ik vind heel veel genres leuk en ben altijd in om iets nieuws uit te proberen.
Ik wil me graag verder ontwikkelen als fotograaf en dat kan uitstekend bij Fotogroep Haarlem waar ik sinds 2015 lid van ben. Het bespreken van foto’s, het bezig zijn met de disciplines voor de fotobond en het samen op stap gaan met de enthousiaste leden van de fotogroep vind ik heel inspirerend. Fotografie en de bewerking ervan is een manier om mijn creativiteit vorm te geven.

Portfolio