Skip to main content
XS SM MD LG XL

Nanda wint Serie van Vijf

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Igor van der Wal

De laatste avond van het seizoen is traditioneel de uitreiking van de Bert van Voordenbeker aan degene die de beste Serie van Vijf heeft ingeleverd. Dit keer ging de beker naar Nanda Geuzebroek, die een mooie serie had gemaakt rondom een ziekenhuisopname. Eenvoudige, verstilde beelden in zachte tinten met veel zeggingskracht. De jurering is gedaan door Vesna Vidakovic, fotograaf en docent Fotoacademie. Zij besprak alle series uitgebreid, soms bewonderend, maar ook regelmatig met een opbouwende, kritische noot. Daar leer je immers het meeste van! Dit jaar is in het programma regelmatig aandacht geweest voor seriematig werken, en de leden hadden duidelijk hun best gedaan. Susana Aparicio Lardi├ęs behaalde de tweede plaats, wat heel mooi is voor iemand die nog maar net bij de club begonnen is.