Skip to main content
XS SM MD LG XL

Fotowedstrijd 95 voor alle Haarlemmers

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Jan Slot (analoog)

Wij bestaan 95 jaar en vieren dat met een fotowedstrijd waar iedereen aan kan meedoen. De uitdaging is een foto in te zenden rond het thema 95. Dat kan een nummer zijn, een leeftijd, een aantal of wat er maar aan creatieve invalshoeken denkbaar is. Doe dit uiterlijk 9-5!

De spelregels zijn: maximaal 1 foto per deelnemer, deze mag liggend of staand, kleur of zwart-wit zijn. Een titel mag, hoeft niet; vermeld in elk geval Thema 95. Inzenden kan tot en met uiterlijk 9 mei (9-5) per e-mail naar secretaris@fotogroephaarlem.nl. De foto moet worden aangeleverd in JPEG-formaat, 300 DPI, minimaal 1 MB en maximaal 4 MB groot. Vermeld naam, telefoonnummer en eventueel de plek waar hij genomen is.
Drie leden van Fotogroep Haarlem vormen de jury; de winnaar krijgt bericht en ontvangt naast de eeuwige roem een ingelijste 30×40 versie van de foto. De prijs wordt uitgereikt tijdens de clubavond op donderdag 2 juni.