Skip to main content
XS SM MD LG XL

CEWE Photo Award uitgereikt aan Cor Boers

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Hans Sinnecker

Onze Cor ontving vrijdag de 1e prijs in de categorie Architectuur en technologie uit handen van de managing director van CEWE Benelux. En wat zijn we daar trots op! Een groot aantal leden was bij de feestelijke uitreiking in de Wachtkamer van Station Haarlem aanwezig. De CEWE PHOTO AWARD is de grootste fotowedstrijd van de wereld waarvoor maar liefst meer dan 600.000 foto’s uit 170 landen werden ingeleverd. De foto die Cor voor de categorie Architectuur en technologie heeft ingestuurd is Icezug: de dynamiek en snelheid van de moderne tijd spatten er vanaf en toch is het een rustig beeld.
In diverse media is aandacht besteed aan dit mooie resultaat: het Haarlems Dagblad, NH-Nieuws, Haarlem updates, Haarlem 105, Focus Magazine. De veelvuldig geïnterviewde, gefotografeerde en gefilmde Cor is er nog beduusd van.