Skip to main content
XS SM MD LG XL

Expositie “Mijn Haarlem” in augustus in het Noord-Hollands Archief

Geplaatst op:

Door: Redactie

Fotogroep Haarlem toont eigenzinnige beelden van Haarlem in een foto-expositie die in augustus 2021 bij het Noord-Hollands Archief in de Janskerk te bekijken is.

Rond het thema Mijn Haarlem geven wij een persoonlijke en verrassende kijk op onze stad. Twee jaar geleden kwam docent Cissie van der Ven van Fotoacademie Amsterdam om ons te begeleiden bij dit project. We werden uitgedaagd met andere ogen naar onze eigen stad te kijken. Het resultaat is nu te zien: andere beelden dan de doorsnee foto’s van Haarlem.

In eerste instantie zou de expositie vorig jaar plaatsvinden, maar corona haalde daar een streep door. We zijn dan ook heel blij dat we na een lange sluiting, onze bijzondere kijk op Haarlem met de bezoekers mogen delen. De expositie is deels met fysieke foto’s en deels digitaal. De bezoeker kan de helft van de werken aan de wand bekijken en de andere helft via een doorlopende digitale projectie.

De expositie vindt plaats bij het Noord-Hollands Archief in de Janskerk: Jansstraat 40, 2011 RX Haarlem. De expositie is te zien van 3 augustus tot en met 31 augustus 2021. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.00 uur. Extra openingstijden zijn er op zaterdag 21 augustus van 9.00-16.00 uur. Toegang is gratis. In verband met de coronamaatregelen is de expositie alleen op afspraak te bezoeken. Reserveren kan heel makkelijk online via www.noord-hollandsarchief.nl.