Skip to main content
XS SM MD LG XL

Carla van de Pieterman winnaar van de vierde ronde

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Carla van de Pieterman

Een fantastisch mooie score behaalde Carla met haar inzending voor de vierde ronde regiocompetitie: 25+26=51 punten! Met de foto’s die ook al de verkiezing van de Plaat van de Maand in januari en maart hadden gewonnen, wist zij concurrent Marcel van Balken van Fotokring Uithoorn vóór te blijven.
Met deze vierde ronde werd de competitie 2020/2021 van de regio Kennemerland, die dit jaar geheel digitaal werd gehouden, afgesloten. Met Fotogroep Haarlem eindigden we, geheel vertrouwd, op de derde plaats, achter Uithoorn en Polderlicht. In het Persoonlijke eindklassement staan van onze club Loes Elskamp op plaats 8, Cor Boers op plaats 13, Sjaak van der Sel op plaats 17, Ronald van Wagtendonk op plaats 21 en Lida Zaremba op plaats 33. Na de zomer gaan we er weer tegenaan. Digitaal of echt afgedrukt, wie zal het zeggen?