Skip to main content
XS SM MD LG XL

Hybride clubavond: deels in De Schakel, deels online via Teams

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Ronald van Wagtendonk

Het vraagt wat flexibiliteit en creativiteit, maar de hybride variant voor onze twee-wekelijkse bijeenkomsten is een feit. Sinds september komen we “corona-proof” bij elkaar in De Schakel en op 12 november hadden we onze eerste geheel digitale bijeenkomst via Teams. Sinds afgelopen donderdag kennen we nu ook de hybride variant: max. 18 deelnemers in De Schakel en de rest kan het programma thuis online volgen. Webcam, headsets, beamer, twee laptops, een Teams-meeting, Powerpoint: het vraagt wat voorbereiding, maar het lijkt te werken. Na de overstap van analoge naar digitale fotografie maken we als 94-jarige club nu ook de overstap naar live-streaming mee, wie had dat gedacht?