Skip to main content
XS SM MD LG XL

Nu te zien: de Maassilo van Cor en Ongezien Haarlem

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Cor Boers

De Maassilo is een voormalige graansilo in de Rotterdamse Maashaven. De laatste jaren is het in gebruik als uitgaansgelegenheid, maar nu met corona is het er weer stil. Een mooi oud, industrieel gebouw is voor fotografen natuurlijk erg interessant. Onze Cor Boers heeft er gefotografeerd en nu hangen zijn foto’s te pronken aan de buitenkant van het gebouw. Zeven prachtige zwart-witfoto’s zijn er te zien, meer dan levensgroot. Avondfotografie in Rotterdam ging als clubactiviteit al een paar keer niet door, maar als je toch naar Rotterdam gaat, dan zijn deze foto’s van Cor een goede aanleiding om even bij de Maashaven langs te gaan.

Als je Rotterdam te ver vindt, kun je ook in Haarlem terecht om werk van clubleden te zien. In Fotogalerie De Gang, Grote Houtstraat 43, hangen de winnaars van een fotowedstrijd ‘Ongezien Haarlem’ die ter gelegenheid van Haarlem 775 is gehouden. Ook daar een foto van Cor Boers, maar ook een foto van Lida Zaremba, gaat dat zien (nog t/m januari 2021)!