Skip to main content
XS SM MD LG XL

Eerste ronde regiocompetitie online besproken

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Cor Boers

Het is even onwennig: hoe krijg ik toegang?, oh mijn geluid staat aan, mijn video ook, zit mijn haar goed, wie zijn er nog meer aanwezig? Maandagavond volgden meer dan 70 leden van verschillende fotoclubs uit de regio Kennemerland de eerste online bespreekavond van de competitie. Vanwege de coronamaatregelen vinden er voorlopig geen fysieke bijeenkomsten plaats en dit blijkt een prima alternatief.

De jury/besprekers Ton van der Heiden en Simone Henken geven hun commentaar op verschillende foto’s, die voor iedereen makkelijk zichtbaar op het scherm komen. Van onze club komen foto’s van Sjaak, Cor, Ronald en Patty over het voetlicht. Lovende woorden en voorzichtige punten van kritiek, het is afgezien van wat geluidsproblemen in het begin, heel goed te volgen. Je kunt (vooraf) alle inzendingen ook bekijken op Google Drive.

En tja, sommige zaken veranderen niet: Fotokring Polderlicht staat opnieuw op nr. 1. De volgende ronde is van 9 t/m 16 november, nieuwe kansen, Haarlem doe je best!