Skip to main content
XS SM MD LG XL

Foto-estafette, zoekplaatjes, puzzels

Geplaatst op:

Door: Redactie

Nu de clubavonden voorlopig niet doorgaan, circuleren er verschillende initiatieven van clubleden om met elkaar in contact te blijven. En nu is daar de foto-estafette van Jantina en Carla.┬áHet begon met een woordzoekerpuzzel van Carla. Daarna volgden een tip van Bart over gratis proeflessen voor abstracte fotografie, een puzzel van Jantina en een zoekplaatje van Patty. Ondertussen worden er foto’s en filmpjes gedeeld via de Whatsapp-groep en plaatsen leden positieve foto’s in Stack in de “isolatiemap”. Allemaal leuke, positieve en creatieve manieren om bezig te zijn en met elkaar contact te houden. Het nieuwste initiatief is de foto-estafette, waarbij in groepjes van vijf een serie wordt opgebouwd rond een van tevoren opgegeven onderwerp. Kijk voor de details in de mail van Carla van 30 april.