Skip to main content
XS SM MD LG XL

Expositie van Loes en Wilmy in De Rijp

Geplaatst op:

Door: Redactie

Foto: Wilmy Kippers

Zonder thema, maar “gewoon” de beste foto’s van Loes Elskamp en Wilmy Kippers: ze zijn vanaf vandaag te zien in Zorgcentrum De Rijp, Bloemendaalseweg 134 in Bloemendaal. De tentoonstelling duurt van 17 september 2019 tot 12 januari 2020 en is dagelijks te bezichtigen van 8 – 20 uur. Het werk hangt in de gang naar de fysiotherapie op de begane grond. Er ligt een gastenboekje bij de receptie, daar kun je op- of aanmerkingen kwijt; dat zouden de fotografen leuk vinden.

Daarnaast doet Wilmy komend weekend ook nog mee aan een expositie van “Insta” photographers in Warschau! Wellicht te ver en te kort dag om te bezoeken, maar leuk om te weten dat haar werk ook daar hangt.