Skip to main content
XS SM MD LG XL

Overlijden van oud lid Antoon Molenaar

Geplaatst op:

Door: Redactie

Van zijn vrouw Kitty kregen wij onlangs bericht dat Antoon Molenaar op 22 december j.l. is overleden. Antoon is 86 jaar geworden. De oudere leden van onze Fotogroep kunnen zich Antoon waarschijnlijk nog goed herinneren. Hij was een bijzonder mens, eierboer in het dagelijks leven maar fotograaf in hart en nieren. Antoon was iemand met een altijd goed humeur die lekker z’n eigen gang ging. Zelf denk ik dan bijvoorbeeld nog aan onze fototrip naar IJsland. Hij kon daar uren met z’n statief en zware camera rond scharrelen tot hij exact de juist plek had gevonden voor zijn groot formaat kleuren foto’s. Ook op het sociale vlak konden we rekenen op Antoon’s specialiteiten zeker ook als het ging om het maken van lekkere hapjes voor onze kerst en eindejaar borrels, waarin natuurlijk wel altijd eieren waren verwerkt! En natuurlijk herinneren wij ons de fraai afgewerkte kleuren foto’s van Antoon die zelf nog lange tijd een van onze laatste echte doka-werkers was. Wat ons zeker zal bij blijven is zijn altijd rustige en vriendelijke persoonlijkheid.
Wij wensen Kitty, de kinderen, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies en zullen er in de eerstkomende club-bijeenkomst stilstaan bij dit grote verlies.