Skip to main content
XS SM MD LG XL

Expositie Boeiend kijkspel van start

Geplaatst op:

Door: Redactie

Om 17:15 uur was de aftrap van de expositie in het Noord-Hollands Archief, met mooie woorden van Lieuwe Zoodsma (directeur van NHA), onze voorzitter Ronald van Wagtendonk en fotograaf Michiel de Ruiter en met een groot aantal belangstellenden. En de ochtend was ook al zo goed begonnen met een groot artikel in het Haarlems Dagblad.

Er is dit keer geen thema gekozen voor de expositie, en dat heeft tot gevolg dat de foto’s heel erg uiteenlopen qua onderwerp en stijl. Er is een grote en verrassende variatie aan beelden, maar per hoekje is er wèl samenhang te zien. Leuk om te zien dat de foto’s met elkaar een nieuwe interactie aangaan. Na de opening en het bekijken van de foto’s werd er gezellig geborreld.

De expositie is nog te zien tot en met 25 januari 2019, op maandag t/m vrijdag van 9-17 uur en op de zaterdagen 15 december en 19 januari. De toegang is gratis en het Noord-Hollands Archief is te vinden aan de Jansstraat 40, te Haarlem.