Skip to main content
XS SM MD LG XL

Met lijsten en haken in de weer

Geplaatst op:

Door: Redactie

Aan de opbouw van de expositie in het Noord-Hollands Archief, die donderdag 6 december om 17 uur wordt geopend door fotograaf Michiel de Ruiter, is vandaag hard gewerkt. Er was enig oponthoud omdat de zaal nog ontruimd moest worden, maar na een paar koppen koffie kon de groep opbouwers aan de slag. Leo, Tine, Elly, Carla en Rob, Wilmy, Lies, Ronald, Lida en Nanda van onze Fotogroep hebben samen met Bart en Henk van het Noord-Hollands Archief de expositie ingericht. Het was een hele klus, maar met vereende krachten is het een mooi geheel geworden.

Echt een aanrader om vanaf 7 december 2018 t/m 25 januari 2019 te komen kijken!
Het Noord-Hollands Archief is te vinden aan de Jansstraat 40, te Haarlem en is geopend van maandag t/m vrijdag van 9-17 uur en op de zaterdagen 15 december en 19 januari.