Skip to main content
XS SM MD LG XL

John Oosterhuis in de fotosoos

Geplaatst op:

Door: Redactie

Leo heeft een interessante invulling geregeld voor de soosavond van 22 november: John Oosterhuis.

John Oosterhuis heeft een expositie gemaakt met foto’s van 56 winkeliers en vaklieden uit zijn woonplaats Santpoort-Noord met daarbij per foto een door hen zelf geschreven tekst over wat hun bezielt om elke dag weer met grote ijver en vol enthousiasme hun vak uit te oefenen.

John komt ons deze avond vertellen over hoe hij tot het project gekomen is en wat zijn ervaringen zijn geweest bij het realiseren van dit project, zoals hoe te komen tot een aansprekende portretfoto waarbij de attributen bij de geportretteerde goed uitkomen en de foto daarbij goed belicht en scherp is. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen. Komt allen!