Skip to main content
XS SM MD LG XL

Bert Reemer

Lid sinds 2009

Ik noem mijzelf een WIZIWIK fotograaf: “Wat Ik Zie Is Wat Ik Krijg”  is mijn meest gebruikte manier van fotograferen.
Als je in alle rust een foto neemt, levert dat meestal een prima resultaat. Ik hou van foto’s die je verbeelding aan het werk zetten, waar je een verhaal in ziet.
Maar het is vooral genieten als je een onverwachte situatie vastlegt en dat dan een pakkende foto oplevert. Dat is vooral een kick als dat lukt tijdens het fotograferen van toneelstukken voor één van de oudste en mooiste toneelverenigingen in Haarlem.
Als liefhebber van muziek, vooral jazz en blues, vind ik het leuk om muzikanten en de omgeving waar het afspeelt vast te leggen.
Daarnaast vind ik experimenteren met verschillende onderwerpen, als architectuur, portret, geënsceneerde fotografie, abstracte fotografie etc. ook heel leuk.
Er zijn ook hele creatieve vormen van fotografie. Ik bewonder de fotografen, die dat zo goed kunnen. Helaas is dat niet mijn sterkste kant van fotograferen, ik hou mij daarom liever dichter bij de realiteit.
Documentaire fotografie/ straatfotografie zijn de onderdelen, waar ik mij verder in wil verdiepen. De fotoclub heeft een mooie representatieve groep leden, met elk hun eigen stijl. Kennis opdoen en leren van andere leden is dan ook voor mij een belangrijke reden om lid te zijn van deze fotoclub.
Sinds kort ben ik gepensioneerd en ga met mijn vrouw op pad met de caravan. Ik ben van plan daar ook iets moois van te maken, zowel qua foto’s als beleving.
Als je snel wilt reizen ga je alleen
Als je lang wilt reizen ga je samen

Portfolio