Skip to main content
XS SM MD LG XL

Carla is de trotse winnaar van de Plaat van de Maand

Geplaatst op:

Door: Redactie

Een prachtige, samengestelde foto heeft Carla van de Pieterman ingediend voor de verkiezing van de Plaat van de Maand. Mooie kleurstelling, zacht van toon, een dromerig beeld van wat een tweetal bomen aan de waterkant lijkt te zijn, maar waar je zoveel meer bij kunt bedenken. Tijdens de bijeenkomst verklapt Carla hoe de “omgeving” tot stand gekomen is: ze laat ons de binnenkant zien van een mosselschelp, gevonden in de Hekslootpolder.

Er waren veel goede inzendingen, en op de tweede plaats eindigden zelfs drie deelnemers. Nanda Geuzebroek met een “bijna religieus portret”, Bert Jaspers met een “maan bij vuurtoren van 80 miljoen pixels” en Marjolein Heidema met een “vliegtuigmotor in de ruimte”. Maar veruit de meeste stemmen gingen naar Carla.