Fotogroep Haarlem

Foto: Nanda Geuzebroek
 Foto: Nanda Geuzebroek

Programma Maart 2018

Maart 2018 kent de volgende activiteiten:

Do 8 maart: Uitgebreid bespreken we de resultaten van de begeleide opdracht met/van Ruud Gort.

Ma 12 maart: Presentatie door Thijs Wolzak, een fotograaf die werkt vanuit een documentaire opvatting. Zijn beelden zijn op te vatten als visualiseringen van ontmoetingen: met een persoon, met een plek, of met een object. Het zijn in de regel complexe vertellingen, met een sterke nadruk op de context van het eigenlijke onderwerp. Wolzak’s aanpak past in de school van de geënsceneerde documentaire fotografie. Aanvang 20.00 uur, wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan. Ook inleveren disciplines landschap / interieur.

Do 15 maart: Fotosoos! Met vanavond als speciale invulling vanavond: Rob van de Pieterman van de Videogroep Close-up komt bij ons uitleg geven over hoe je een video maakt.

Za 17 maart: Uitje naar de Afsluitdijk!

Do 22 maart: Bespreking onze foto’s door iemand uit een andere kunstdiscipline. Deze keer zal dat Robin Peres zijn, regisseur van tv-programma’s. Max. 5 foto’s pp inleveren in Stack vóór 17 maart.

Ma 26 maart: Fotobond Afdeling Kennemerland organiseert een thema-avond: creatieve fotografie over het thema "Het is niet de werkelijkheid", dat (vast niet) toevallig ook het thema was van onze begeleide opdracht.

Do 29 maart: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

verder naar april