Fotogroep Haarlem

Foto: Leo Bloemink
 Foto: Leo Bloemink

Programma Januari 2018

Januari 2018 kent de volgende activiteiten:

Do 11 januari: Het nieuwe jaar trapte af met een begeleide opdracht over het thema "Het is niet de werkelijkheid" door Ruud Gort. In het kader van de 10 minuten deelde Jan Peter resultaten van recente projecten met ons. Verder leverden we in voor de Serieronde van de competitie (kijk voor de inleverregels hier). Voordat ze in de kist verdwenen bespraken we ze eerst nog even plenair.

Do 18 januari: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

Ma 22 januari:  Bondscafé, presentatie door Marcel van Balkom over het werken met fysieke filters met aansluitend een nieuwjaarsreceptie; 20.00 uur, Wijkcentrum De Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98 in Haarlem.

Do 25 januari: Vanavond verwelkomden wij als externe spreker Bob Sizoo, een van de drie Sizoobrothers, die bekend zijn geworden via Instagram en daarmee veel foto-opdrachten binnenhalen. Een buitengewoon verfrissende en inspirerende avond, met aanstekelijk enthousiasme gepresenteerd!

Vr 26 januari: Uitje - Dagje Leiden, waarbij we o.a. op sleeptouw werden genomen door leden van onze plaatselijke zusterclub, de Leidse Amateur Fotografen Vereniging, langs diverse voor fotografen niet te versmaden plekjes.

verder naar februari