Fotogroep Haarlem

Foto: Patty Verhoeven
 Foto: Patty Verhoeven

Programma Februari 2018

Februari 2018 kende de volgende activiteiten:

Do 1 februari: Fotosoos! Tussentijdse bespreking van de begeleide opdracht met Ruud Gort!

Ma 5 februari: Fotobond Afdeling Kennemerland organiseert een presentatie door Eduard de Kam over printers. Aanvang: 20:00, Wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 8 februari: Dit keer twee keer een "10 minuten van ...", van Cor en Jolanda. Daarnaast hadden  we een voorkeuzebespreking disciplines landschap / interieur.

Do 15 februari: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen. Vanavond: instructie passepartout snijden.

Ma 12 februari: Bespreking competitie Serieronde, 20.00 uur, Wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 22 februari: Eerst kreeg Tine het woord voor een editie van "De tien minuten van ...". We werden deelgenoot van haar ontwikkeling van het afgelopen jaar, mede n.a.v. haar cursus bij Rob Sloten. Vervolgens kregen we onze inzendingen voor de Serieronde van de competitie retour - en 'in ruil' leverden we in voor de Disciplineronde landschap / interieur (max. buitenmaat 40 x 50 cm, naam). Ook namen zij die hiervoor gevraagd zijn hun juweeltjes mee voor de Bondsfotowedstrijd. Tot slot verkozen we weer de Plaat van de Maand, gewonnen door de surrealistische aandoende strandfoto van Igor van der Wal.

verder naar maart