Fotogroep Haarlem

Foto: Cor Boers
 Foto: Cor Boers

Programma April 2017

April 2018 kent de volgende activiteiten:

Do 5 april: Els trapt af met haar 10-minuten van ... Ook brengt Videogroep Close-up een tegenbezoek met een presentie van hun club en werk.

Vr 6 april of Za 7 april t/m Zo 8 april: Weekend Luik.

Ma 9 april: Fotobond Afdeling Kennemerland - bespreking disciplines landschap / interieur en prijsuitreiking, 20.00 uur, wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 12 april: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

Ma 16 april: Fotobond Afdeling Kennemerland - Algemene Afdelingsvergadering Afd. Kennemerland, 20.00 uur, wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 19 april: De avond start met De 10 minuten van ... Dimitri en Nik. Presentatie Leiden-uitje (onder voorbehoud). Retour disciplines landschap / interieur. En we kiezen weer de Plaat van de Maand.

Do 26 april: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

verder naar mei