Fotogroep Haarlem

Foto: Jan Peter Oelen
 Foto: Jan Peter Oelenl

Programma Oktober 2017

Oktober 2017 kende de volgende activiteiten:

Do 5 oktober: Eerst bekeken we samen het nieuwste FGH Jaarboek, met onze mooiste foto's van het afgelopen clubjaar - gemaakt door Thera en Jantina. Oege liet vervolgens tijdens zijn 10 minuten zien hoe hij vóór zijn FGH lidmaatschap fotografeerde en waarin dat anders is dan nu. Ook liet hij een paar foto's vóór en na bewerking zien. Een wereld van verschil. Daarna gaf Nanda een presentatie over fotografie en kunst en dan met name conceptuele fotografie vanaf de jaren 60 tot nu. Na de pauze verkozen we de eerste Plaat van de Maand van dit seizoen, gewonnen door Thera met een fraaie en aangenaam eenvoudig ogende collage.

Ma 9 oktober: ‘Cursus’, georganiseerd door de Afdeling. Deze keer gaat het over compositie - gegeven door Louis Visseren Vanaf 20.00 uur in wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 12 oktober: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

Do 19 oktober: Eerst hadden we de 10 minuten van Sjaak. Daarna bekeken we met elkaar en helpen elkaar te kiezen voor onze inzendingen voor de competitieronde Disciplines met als thema's vierkant zwart-wit / industrie (of keuzefoto’s).

Ma 23 oktober: Bespreking 1e Vrije Ronde competitie, 20.00 uur in wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan 98, 2035 VD Haarlem.

Do 26 oktober: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

verder naar november