Fotogroep Haarlem

Foto: Leo Bloemink
 Foto: Leo Bloeming

Programma Januari 2017

Januari 2017 kent de volgende activiteiten:

Do 5 januari: Ruud Gort verzorgde als externe spreker een inspirerende avond over avondfotografie, met technische e.a. aanwijzingen en bespreking van door ons uitgekozen foto’s van avondfotografie ‘anders dan anders’ van gerenommeerde fotografen.

Do 12 januari: Fotosoos! Ingevoegd in het soosprogramma is een club-coaching traject o.l.v. Louis Visseren. Vanavond de vierde avond voor wie zich daarvoor ingeschreven heeft.

Ma 16 januari:  Bondscafé, met een presentatie door Kamera-Express over de laatste ontwikkelingen op camera en toebehoren gebied, met uitprobeermogelijkheden voor macro- en portretfotografie en aansluitend een nieuwjaarsreceptie; 20.00 uur, Pier K, Harmonieplein 2, Nieuw Vennep.

Do 19 januari: In het kader van de '10 minuten van ...' stelde ons nieuwste lid Abe zich fotografisch voor. Vervolgens leverden we in voor de 2e vrije ronde in de Afdelingscompetitie - met 'frontale' bespreking. Tot slot kozen we de eerste Plaat van de Maand van het nieuwe jaar - gewonnen door Marjolein Heidema met een fraaie foto van clubgenoot Igor tijdens de publieksdag ter gelegenheid van de opening van de Velsertunnel.

Do 26 januari: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen. Tevens laatste mogelijkheid inleveren 2e vrije ronde.

Vr 27 januari: Uitje - Locatie volgt. Thema: avondfotografie.

Ma 30 januari: Inrichten van onze jubileumexpositie.

verder naar februari