Fotogroep Haarlem

Foto: Loes Elskamp
 Foto: Loes Elskamp

Programma Februari 2017

Februari 2017 kent de volgende activiteiten:

Do 2 februari – vr 24 maart: Jubileumtentoonstelling in het Noord-Hollands Archief: Jansstraat 40, 2011 RX Haarlem. Openingstijden: maandag t/m vrijdag + zaterdag 18 februari en 18 maart: 9-17 uur.

Do 2 februari: 17 uur - opening van onze jubileumtentoonstelling in het Noord-Hollands Archief. Na afloop voor degenen die dat willen: samen eten.

Ma 6 februari: Bespreking 2e vrije ronde, 20.00 uur, Wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 9 februari: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

Ma 13 februari: Presentatie door Scarlett Hooft Graafland, 20.00 uur, Wijkcentrum de Ringvaart, Floris van Adrichemlaan.

Do 16 februari: Vanavond ontvingen wij Hèlen Vink als spreekster, een fotografe die zich gespecialiseerd heeft in Miksang, contemplatieve fotografie. Ook leverden we in voor de serieronde in de afdelingscompetitie en voor de Bondsfotowedstrijd.

Do 23 februari: Fotosoos! Vanavond vrije fotobespreking! Dus neem de prenten waar je trots op bent, of vragen over hebt, mee en leg ze voor! Clubgenoten die gepokt en gemazeld zijn in het fotobespreken staan voor je klaar. Tevens laatste mogelijkheid inleveren serieronde.

verder naar maart