Fotogroep Haarlem

Foto: Christhilde Klein
 Foto: Christhilde Klein

Programma September 2016

September 2016 kende de volgende activiteiten:

Do 1 september: De eerste clubavond van het nieuwe seizoen begonnen we, na het vrolijk weerzien bij de koffie, met een korte vooruitblik op het jaarprogramma en praatten we iedereen ook even bij over de evaluatie-uitkomsten, wat de uitjescommissie in petto had, het gebruik van Dropbox-alternatief Stack en wat de stand van zaken was m.b.t. ons 90-jarig jubileum. Vervolgens hadden we drie 'echte' programma-onderdelen: we toonden filmische impressies van ons laatste uitje van het vorig seizoen, die naar de Oostvaardersplassen, en van het fotoweekend in het Ruhrgebied en we presenteerden traditiegetrouw onze mooiste/leukste vakantiefoto's (ingestuurd via Stack dus - niet meer via Dropbox!).

Do 15 september: We kozen onze eerste Plaat van de Maand van het seizoen, gewonnen door Lies. En we leverden in voor de 1e vrije ronde van de Afdelingscompetitie - mèt een tafelgroepbespreking.

Ma 19 september: Bondscafé start nieuwe seizoen. Spreker Pieter van Leeuwen, jurylid BFW, met een bespreking van de door ons ingestuurde foto’s. Hij bespreekt alleen foto’s van leden die aanwezig zijn. Inleveren 1e ronde vrij (jurering 26/09). Lokatie: Pier K, Nieuw Vennep.

Do 22 september: Fotosoos! En dan nu weer waar de fotosoos zoals die oorspronkelijk bedoeld was: voor en door de leden zelf, met spontane workshops, collegiaal advies of gewoon om foto's te delen.

Za 24 september: Op ons eerste uitje van het nieuwe seizoen bezochten we gezamenlijk het BredaPhoto Festival.

Do 29 september: Algemene Leden Vergadering! Èn de mogelijkheid om ons nieuwste Jaarboek 2015-2016 te bestellen.

verder naar oktober