Fotogroep Haarlem

Jubileumsalon El Compas, Gea in actie - Foto: Gerphil Kerkhof
 Foto: Gerphil Kerkhof

Jubileumsalon El Compás

Op 20 november vierde de Haarlemse tangovereniging El Compás haar 15-jarig jubileum met een daverende jubileumsalon. Maar liefst 100 bezoekers stroomden toe naar het prachtige gebouw Sociëteit De Vereeniging aan de Zijlweg voor eens dansfestijn, omlijst door 4 DJs en twee live orkesten. Het werd een erg gezellig en sfeervol gebeuren.

Natuurlijk gaf ook Fotogroep Haarlem daar acte de présence. We hadden immers al eerder heel prettig samengewerkt rond de tangomarathon Serious Tango Request in 2014.

Deze avond hadden we een fotostudio ingericht waar we portret- en dansfoto's van bezoekers maakten. Natuurlijk lieten we ons ook in de danszaal niet onbetuigd. De foto's die we gemaakt hebben sieren binnenkort niet alleen de website van El Compás, maar zijn ook te bewonderen via de onderstaande links.

En natuurlijk via de website van El Compas.

Het was voor ons ook een topavond: al die beweging en kleur, met een aardige fotografische uitdaging ook om dat nog mooi vast te leggen ook. En leuk om bezig te zijn met zo'n grote groep gedreven, warme en passievolle mensen.